Moara de cereale Milla Home uz rezidential,motor 370w capacitate 500 gr

1.699,00 RON (TVA inclus)
Livrare in 1-2 ZILE LUCRATOARE de la confirmarea comenzii de catre operatorul telefonic
Stoc limitat

Descriere


Moara de cereale Milla Home uz rezidential,motor 370w capacitate 500 gr

Milla aduce sanatatea in fiecare casa!

Faina proaspat rasnita pastreaza nutrientii si fibrele din cereale avand un gust special foarte apreciat in bucataria gurmet.

Principalele motive de a folosi faina integrala: este bogată in fibre, este o sursa importanta de carbohidrati sanatosi, contine nutrienti esentiali precum comlexul de vitamine B, Fe, Mg si proteine vegetale, cerealele sunt usor de depozitat.

Bucura-te de gustul delicios al painii integrale din faina proaspata de cerale obtinuta in casa ta!
Milla Home este un aparat proiectat pentru nevoile tale avand o dimensiune redusa, pentru a nu iti ocupa mult spatiu din bucatarie, dar de o putere extraordinara!
Motorul electric macina cerealele folosindu-se de pietrele de moara din pietre minerale extrem de robuste si rezistente la uzura.
Cei 370W sunt suficienti pentru a face faina proaspata necesara pentru prepararea unei paini in doar cateva minute, chiar si atunci cand procesezi cereale dure!
Moara Milla este ideala pentru macinarea cerealelor moi, cum ar fi cele de grau, alac si secara, dar si pentru macinarea leguminoaselor.
Macinarea cerealelor dure, precum nautul, porumbul si orezul, se realizeaza in doua etape cu ajutorul pietrelor dure de moara.
Mai intai, se macina aceste cereale la o granulatie mai mare, iar apoi, puteti selecta finetea dorita a granulatiei. Puteti folosi moara Milla Home si pentru macinarea condimentelor sau a ierburilor bine uscate. Singurul aspect pe care trebuie sa il aveti in vedere este ca produsele sa nu fie oleaginoase, iar continutul de grasime sa fie sub 6% in seminte.

Nu ar trebui sa procesati seminte de in, susan sau boabe de cacao cu aceasta moara.
Moara Milla functioneaza cel mai bine cu cereale uscate. Curatarea si intretinerea morii sunt la fel de simple! Nu este necesara dezasamblarea si curatarea acesteia dupa fiecare utilizare. Folositi intotdeauna faina proaspata si curata, obtinuta din cereale dorite! Banii investiti si timpul cheltuit pentru sanatatea ta sunt intotdeauna cea mai buna investite pe care o poti face pentru tine! 

Informaţii generale:

- Poate procesa diferite timpuri de cereale: grau, secara, secara alba, ovaz, orz, porumb, orez brun, mei, naut, hrisca, etc.

- Capacitatea de procesare este de 100 – 300 g /min si depinde de de tipul de cereale si de setarea de macinare;

- Timpul continuu maxim de macinare este de 20 min.

- Timpul minim de pauza între sesiunile de morarit este de 30 min, pentru a avea timp motorul sa se raceasca; 

- In timpul macinrii asigurati-va ca faina curge liber prin canalul de scurgere; 

- Pentru ajustarea grosimii de măcinare se prinde surubul in dreptul gradatiei care o dorim. Scala este de la fin ∙ la grosier • (de la stanga la dreapta);

- Ajustarea se poate face in trepte. Atentie! Pentru a folosi obtiunea fina este necesar sa folositi boabe de cereale foarte uscate.