Poze Orez negru bio Essential 250g

  • Poze Orez negru bio Essential 250g
  • Poze Orez negru bio Essential 250g
 
 


Orez negru bio Essential 250g

Pret: 17,51 RON

Stoc limitat

Pretul include taxa T.V.A de 9%, Livrare in 1-2 ZILE LUCRATOARE de la confirmarea comenzii de catre operatorul telefonic

Caracteristici:

- Bogat in nutrienti.

- Contine cu pana la 5 ori mai multe vitamine si minerale decat orezul brun.

- Este foarte bogat in aminoacizi, fier, zinc, cupru.

- Puteti sa-l preparati ca atare sau in amestec cu alte specii de orez.

- In orezul negru gasim aceiasi antioxidanti pe care ii contin fructele de afine si de acai.

Utilizare:

- Pentru a gati perfect o portie de orez negru: clatiti bine orezul negru, si puneti la fiert o cana de orez negru la doua cani de apa, aduceti la punctul de fierbere, amestecati odata, apoi lasati la foc mic 25-30 de minute, pana se absoarbe toata apa. Daca aveti vase din novocrom, dupa ce da in clocot si ati amestecat odata, puteti lua vasul de pe foc si lasati-l 25-30 de minute, timp in care va continua procesul de fierbere pana la absortia totala a apei.

Comenzi telefonice:0724312913: 0744.385.860 - COMENZI TELEFONICE
Luni- Vineri, 09:00 - 21:00; Samabata 09:00 - 17:00; Duminica 09:00 - 15:00

 


Detalii produs


Categorie: Paste fainoase,orez bio

Greutate produs: 0.25 kg.

Producator: Essential- UK

Brand: Essential- UK

Gramaj: 250 g

Showroom: Magazinul Bucur Obor, Etaj 1, intrarea nr.30-31, sect. 2, Bucuresti

Puteti comanda si telefonic: 0761.628.862; 0724.312.913; 0744.385.860 Luni-Sambata, 09:00-20:00; Duminica 09:00-17:00



Produse similare


Caracteristici: - Etansare pentru o siguranta in transport. - Nu contine BPA. - Capac pentru...
67 RON
Caracteristici: - Extrasa din regiunile vulcanice din Pakistan si India. - Este bogata in...
6,50 RON
Pentru obtinerea pulberei, afinele sunt uscate si apoi macinate. Se foloseste ca si aport de...
14,50 RON
  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!