Poze TC CARAFA GOLDEN ALLADIN FAMILY 2.3L

 
 


TC CARAFA GOLDEN ALLADIN FAMILY 2.3L

Pret: 620,00 RON

Stoc limitat

Pretul include taxa TVA de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

TC CARAFA GOLDEN ALLADIN FAMILY 2.3L

DESCRIERE

Exista cumva cineva care nu a auzit de efectele extraordinare ale efectului de piramida ? Stiati ca pe baza acestuia s-au brevetat o multitudine de aplicatii incepând de la ascutitul lamelor de ras(inventia unui ceh in anii `50) pana la sera de la Pitesti a d-nei Marioara Godeanu ?

Efectul de piramida a fost primul care a facut inconjurul lumii demonstrand ca exista o energie a formei. Dar ce ati zice daca v-am spune ca si muzica are forma si ca fiecare acord in sine poate genera o anumita formă fizica. Aceasta idee i-a venit austriacului Thomas Chochola, cel numit “desenatorul clinchetelor”.

Dupa ani de cercetari in domeniul muzicii si al compozitiei a reusit sa dezvolte un concept de design complet nou: a compus desenele produselor TC la pian, a convertit sunetele în masuri şs s-a nascut aromonioasa forma: carafa TC Vital. El a urmărit să aplice proportiile numarului de aur!

Numarul de aur a fost cunoscut in antichitate de vechii intelepti, el fiind redescoperit apoi in evul mediu in perioada Renasterii de marii invatati, artisti, filozofi, alchimisti sau ocultisti. El a ascuns intotdeauna mari mistere nefiind in totalitate revelat nici astazi, fiind astfel poate cel mai studiat numar irational. Astazi cercetari complexe au ajuns la concluzia ca intreaga natura impreuna chiar cu intreg universul sunt structurate astfel incat sa respecte fidel proportia perfecta si exacta a numarului de aur, el fiind pare-se secretul ”matematic” al frumusetii Creatiei. Marile constructii antice precum piramidele sau templele si catedralele respecta de asemenea proportia fidela a acestui numar de aur. El reprezinta armonia si perfectiunea in creatie. 
In natura spirala generata de apa (vartejurile), miscarea curentilor de aer in spirala, cochilia melcilor, dispunerea petalelor de floarea soarelui sau a frunzelor si semintelor din regnul vegetal pastreaza aceasta proportie perfecta aratand ca in intreaga Creatie se manifesta armonia si perfectiunea divina reprezentata prin aceasta proportie. Aceasta demonstreaza existența unui sfere de conștiință a armoniei și frumuseții existente în întregul universul și care-l ghidează.Aplicând proportiile acestui numar noi putem sa intram in rezonanta cu energiile Binelui si Frumosului din intreg Universul si astfel sa ne armonizam si sa ne echilibram fiinta pe nivele chiar profunde.

De asemenea, studiind simbolistica, Thomas Chochola a introdus in produsele sale si simbolul"Floarea Vietii" din geometria sacra. Acesta este unul din cele mai puternice tipare, regasit in toate formele naturii si reprezinta interconectarea tuturor formelor de Viaţa din Univers. Din vremuri stravechi, toate culturile lumii l-au cunoscut si folosit pentru purificarea si energizarea alimentelor, pentru ca forta emanata de simbol este transmisa mediului ce intra în rezonanta cu el.

CULTUL APEI

 Apa normala de la robinet este secatuita energetic datorita a trei factori care ii reduc vitalitatea:

1.)presiunea nefiresc de mare la care este pompata in tevi

2.)traseul urmat prin conducte

3.) tratarea apei cu tot felul de substante(clorinare, etc.) pentru a deveni potabil.

La fel de destructurata este si apa plata imbuteliata pentru ca materialului plastic (ce are sens de rotatie al moleculelor invers acelor de ceasornic), ii consuma vitalitatea. Practic apa pe care o avem la dispozitie este o apa destructurata - devitalizata sau altfel spus, moarta. Pentru sanatatea noastra avem nevoie de apa si alimente care masoara valoarea biologica de minimum 7.000 Bovis*.

*Bovis(dupa numele radiestezistului francez André Bovis (1871–1947)) este o unitate de masura propusa pentru masurarea energiei vitale a unui obiect, fiinte, aliment etc. O valoare de 6.500 este considerata "neutra", valorile mai mici afectand fiinta umana in mod negativ iar cele superioare in mod pozitiv. Valorile mai mari de 10.000 sunt considerate ca facand parte din ”scala eterica” .(conf. Wikipedia).

Apa transformata in carafa TC Vital redevine vie: moleculele capata sens de rotatie orar, adica sensul expansiunii energiei vietii astfel ca va poate hrani energetic celulele.
Apa revitalizata ajunge la valoarea biologica de 25.000 Bovis si va mentine sanatatea.
Apa restructurata va ajuta la eliminarea toxinelor (ele se rotesc in sens antiorar), ceea ce apa normala de la robinet sau cea imbuteliata, nu o pot face din cauza pierderii structurii vitale.

Avand in vedere cele expuse de mai sus Thomas Chochola a creat o gama mai larga de produse pornind de la principiile enumerate mai inainte.

La baza paharelor, carafelor si pe placile energetice simbolul "Floarea Vietii" e aplicat prin ardere la temperatura inalta; prezenta lui impregneaza apa transformata de forma carafei cu noi proprietati: cel din aur de 23,8 k sustine sistemul imunitar; coloritul curcubeu e recomandat copiilor si aduce stare de bucurie; cel alb este pentru uzul cotidian general.

Paleta viitoarelor utilizari ale “apei vii” se poate intinde de la “vitalizarea” de baza pana la imbogatirea cu informatii speciale, de ex. pentru imbunatatirea procesului metabolic, pentru regenerarea biologica sau pentru decontaminarea organismului.

Puterea simbolului “Floarea vietii” imprimat pe fundul recipientelor TC actioneaza suplimentar cu structurile sale informationale ca un cod geometric a matricei creatiei, contribuind astfel la cresterea calitatii biologice a apei. Carafele şi paharele TC sunt destinate revitalizarii, energizarii si structurarii apei potabile. Practic, în doar 3 minute de pastrare în aceasta sticlarie, apa imbuteliata sau apa de la robinet recapata structura hexagonala a apei de izvor.

Fiecare piesa este lucrata manual si este marcata cu sigla TC.

Prin forma sa specifica, carafa TC are efect vitalizant asupra spatiului (mediului incojurator) atat in interiorul cat si in afara carafei pentru ca o Floare a Vietii tridimensionala este creata chiar in centrul carafei TC.
Pentru a da stabilizare energiei si a obtine efecte suplimentare pe baza carafei este adaugat si simbolul bidimensional al Florii Vietii, iar efectul suplimentar depinde de culoarea si materialul din care este facuta aceasta aplicatie. Astfel ca Floarea Vietii din aur sprijina functionarea timusului, stimuleaza producerea de celule ce contribuie la combaterea infectiilor, imbunatateste sistemul imunitar cat si functionarea glandelor suprarenale.

Spalati manual, cu detergenti naturali si delicati. In cazuldepunerilor de calcar se foloseste acid citric (apa cu lamaie
sau cu otet). Simbolul Floarea Vietii e durabil in timp doar daca il intretineti cu delicatete, fara sa folositi produse abrazive.

Comenzi telefonice:0724312913: 0744.385.860 - COMENZI TELEFONICEDetalii produs


Categorie: Carafe pentru apa structurata TC

Producator: Thomas ChocholaProduse similare


TC CARAFA CU FLOAREA VIETII DE AUR DELICATE 0.5L Descriere Exista cumva cineva care nu a auzit...
245,00 RON
TC SET PAHARE MYTHOS CHAKRA 7X0, 25 L Echilibrarea chakrelor poate fi facuta acum prin apa ce este...
325,00 RON
DESCRIERE Exista cumva cineva care nu a auzit de efectele extraordinare ale efectului de piramida...
400,00 RON
Transport GRATUIT. MODELUL NOU Storcatorul cu un ax canelat pe orizontala din ultem de la...
1.990,00 RON
TC CARAFA GOLD ALLADIN CU 4 PAHARE Exista cumva cineva care nu a auzit de efectele extraordinare...
600,00 RON
MASCA PROTECTOARE DIN PANZA Descriere Prin folosirea unei astfel de maști protejam natura...
15,00 RON
TC SET MYTHOS PAHARE COPII 4 X 0, 25 L Ca să le oferim copiilor motive să-şi reamintească să bea...
200,00 RON
TC CARAFA GOLD ALLADIN CU 2 PAHARE DESCRIERE Exista cumva cineva care nu a auzit de efectele...
510,00 RON
TC CARAFA CU FLOAREA VIETII CURCUBEU HAPPY ALLADIN 1.3L Descriere Structura interna a carafei TC...
340,00 RON
WARRIOR Optimal Protein Mix Eco 200g Datorita calitatilor si pregatirii lor fizice, au format...
119,00 RON