Livrarea Produselor

Orice comanda plasata pe acest site www.bioraw.ro; telefonic, on-line, pe mail beneficiaza de distributie pe intreg teritoriul Romaniei (in orice judet, localitate, comuna, sat). Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului.


Livrarea produselor se face oriunde doriti dvs. prin curier rapid.

SC FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO S.R.L isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor telefonic sau prin email.

SC FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO S.R.L isi rezerva dreptul de a proba, verifica integritatea produsului, ambalajului, accesoriilor inainte de livrare.

Program preluare comenzi:

-Prin telefon: de luni- sambata intre orele 09:00-20:00 si duminica intre orele 09:00-20:00 - 0724.312.913

-Prin mail: 24 de ore din 24- contact@bioraw.shopmania.biz

-On-line: 24 din 24- www.bioraw.ro

Durata Livrarii


In general produsele se livreaza in 24 de ore sau 48 de ore.
Livrarea depinde de cativa factori foarte importanti:
· intervalul orar la care a fost plasata comanda;
· momentul in care s-a confirmat comanda operatorului nostru;
· disponibilitatea produselor comandate;
· interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile);
· distanta de livrare;
· alti factori care nu depind de noi  care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.


Preluarea comenzilor

 Preluarea comenzilor ce presupun livrarea produsului la client:
· comenzile efectuate pe parcursul zilei intre orele 9-15.00 sunt preluate in aceeasi zi de catre curier urmand a fi livrate catre dvs. in urmatoarea zi (in 24-48 de ore);
- daca o comanda se efectueaza vineri dupa ora 16.00, ea va fi preluata luni si livrata in urmatoarea zi;
· in cazul comenzilor plasate intre orele 17-20, acestea vor fi preluate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare de catre curier, urmand a fi livrate catre dvs. in 24-48 de ore;
· in zilele de sarbatoare sau in cazul extinderii programului de lucru acestea vor fi luate pe parcursul zilei sau in urmatoarea zi lucratoare;
· comenzile efectuate in week-end vor fi preluate in prima zi lucratoare.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza si o reprezinta semnatura pe documentele fiscale legale. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Cum primesti produsele:

· Prin curierat rapid (va rugam sa verificati integritatea produsului formuland orice reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. SC FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO S.R.L. (www.bioraw.ro) isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.). In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

In unele cazuri produsele pot fi livrate direct de catre importatori, insa conditiile si tarifele practicate sunt acelasi de pe acest site.

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire de luni-sambata intre orele 9-19 .00 - 0724.312.913

Bioraw.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Ridicare de la punctul de lucru: Livrare gratuita.
  • Curier Sameday, taxa de curier 18.00-20.00 ron Livrare in 24 - 48 ore. Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 990 RON. 

La cererea expresa a clientului putem furniza produsele cu orice curier.

Retururile se fac numai la adresa:Bulevardul Chisinau, Nr.11, Bl.A3bis, Sc.1, Ap.25, Sect. 2, Bucuresti.

Va rugam sa ne aduceti la cunostinta cand intentionati sa returnati un produs pentru a lua masurile necesare de rambursare a banilor (banii se returneza persoanei/ firmei inscrise pe factura fiscala ce a insotit coletul). Aducerea la cunostinta se face in scris pe mail sau telefonic.