Metode de plata

Atentie! Comanda minima efectuata pe site trebuie sa fie de 50ron.

Bioraw.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata la livrare prin ramburs

Plata cu numerar se face in lei, integral. Valoarea acestora este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata) sau Internet Banking

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata on-line folosind cardul

Platile sunt securizate 3-D Secure certificate PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Procesul de autentificare a cardului, pe baza codului de securitate detinut exclusiv de dvs., se desfasoara numai pe serverele VISA sau MasterCard astfel aveti siguranta identitatii dvs. si a magazinului.

La efectuarea platii trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele EuPlatesc.ro

Noi NU solicitam si NU stocam detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Atat MasterCard SecureCode cat si Verified by VISA va permit adaugarea la contul cardului a unui cod secret care asigura protectia impotriva utilizarii neautorizate a cardului atunci cand platiti online in magazinele afiliate. Astfel, MasterCard si VISA va garanteaza ca sunteti singura persoana care poate efectua tranzactia. Pentru mai multe detalii puteti accesa http://www.euplatesc.ro sau contactati banca care v-a emis cardul.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactiile cu card.

Avand in vedere ca unele produse se livreaza direct din depozitul importatorilor, pentru ca detinem showroom sau pentru ca pot apare diferiti factori in care sa nu putem onora comenzile. Va rugam ca inainte de efectuarea platilor on-line sa verificati cu unul dintre operatorii nostrii telefonici daca produsul pe care doriti sa-l achizitionati si sa-l platiti on-line se afla in stoc si daca pretul  nu s-a modificat. Va multumim pentru intelegere!

Datele pentru completarea Ordinului de plata sau prin Internet Banking:

1. Nume firma: SC FLORIDIN ELECTROTRADING IMPEX CO S.R.L.

2.CIF: RO7706071,

3.ONRC: J40/7150/1995

4.Sediul social: B-dul CHISINAU 13, Sect. 2, BUCURESTI

5.IBAN: RO89RNCB0073049972920001

6.Banca: BANCA COMERCIALA ROMANA

7.Capital social: 200RON


  
  
  

Categorii produse

  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Fii la curent cu toate promotiile si produsele noi din shop!